Időutazás az elbukott ellenzéki akciók kisállat-temetőjébe

2018. szeptember 18. 08:25

Jámbor András
Mérce

Érdemes lenne az ellenzéki pártoknak, a tüntetésszervező civileknek, és általában mindenkinek nyíltan beszélni: fogalmunk sincs, hogyan lesz ennek vége.

„Persze én se tudom, hogy ezzel szemben mi az ellenszere ennek a rendszernek, mivel lehetne eltüntetni a makacs foltot Magyarország képéről, de legalább nem hazudom azt mindennap az olvasóim arcába, hogy csak akarni kell, csak nem akarjuk eléggé.

Érdemes lenne az ellenzéki pártoknak, a tüntetésszervező civileknek, és általában mindenkinek nyíltan beszélni: fogalmunk sincs hogyan lesz ennek vége. Mert ezután a nyílt beszéd után legalább közösen gondolkozhatnánk azon, hogy tényleg, hogyan lesz ennek vége? Mit akarunk helyette? Meg ilyen apróságok.

De addig ameddig minden héten belefeszülünk, és az az ellenzék politizálás lényege, hogy a még meglévő, ámde egyre zsugorodó szavazótábor újraelosztásáért ki tudja hangosabban, durvább akcióval, nagyobb tüntetéssel azt követelni, hogy mocskos Orbán, addig hátrafelé megyünk egy kies időutazásba, a 2010 és 2018 között ennél sokkal jobb ellenzéki körülmények között sikertelen ellenzéki akciók kisállat-temetőjébe.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/135766

Ajánljuk még a témában