Nem véletlen, hogy az LMP csekély civil támogatottsággal rendelkezik

2018. szeptember 14. 13:22
CÖF-CÖKA
OS-MTI

A zöldek és a liberálisok vegyék tudomásul, ha tetszik, ha nem, mi civilek a hazánkat szolgáljuk.

„Nem véletlen, hogy az LMP csekély civil támogatottsággal rendelkezik. Hiba részéről, hogy a társadalompolitikai és gazdaságpolitikai kérdésekben úgy gondolkozik, hogy azok csak a pártokra tartoznak.

Perelnek bennünket, ami látványosabb, mint dolgozni. A CÖF-CÖKA szerint a polgárok és ezen belül a szellemi honvédők bátran kiállhatnak a számukra megkérdőjelezhető kettős mérce ellen, még akkor is, ha ennek megjelenési formáját az oktatásban ismerik fel.

Tipikus esetnek tekinthető a CEU-val kapcsolatos állásfoglalásunk, ahol is Brüsszelben ellensúlyként demonstráltunk a Soros és az ellenzéki pártok által finanszírozott, Magyarországot és kormányát szidalmazó tüntetők ellenében. A liberális párt két vezetője, Fodor Gábor és Szent-Iványi István fapados repülőgéppel velünk utazott, mi magánpénzből vettük a repülőjegyeinket, és ők. Tiltakoztunk a CEU más egyetemekkel szembeni privilégiumai ellen. Fodorék pedig pártvezetőként Soros részéről támogatott, pártérdekű akcióban vettek részt. 

Az MVM adományából e célból felhasznált költségeink így nem pártpolitikát, hanem a választópolgárok véleményét és a tárgybeli kormányzati állásfoglalást képviselték. Az MVM-mel megkötött szerződésből, a konkrét módon ott írtak alapján idézzük: »nemzetközi rendezvények szervezése«.  A zöldek és a liberálisok vegyék tudomásul, ha tetszik, ha nem, mi civilek a hazánkat szolgáljuk.

A CÖF-CÖKA vezetősége”

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/135622

Ajánljuk még a témában