Magasról teszek a referendumra

2018. szeptember 14. 15:51
Bartha Réka
Maszol

Lassan már azt sem lehet tudni, hogy végül is ki ellen irányul ez az egész hagyományos családról szóló népszavazás: a homoszexuális barátaim ellen, vagy éppen ellenem, aki a szabad akarathoz való jogomat érvényesítve egyedül nevelem a gyermekem.

„Nem, nem azért, mert a családot nem tekintem a társadalom, a közösség alapjának, mert igenis az. De hirtelen körülnéztem, és azt láttam magam körül, hogy ezzel az általános politikai képmutatással legalább egy tucat, hozzám közel álló ember szabad akaratát szeretnék a népakarat által kétségbe vonni.

Lassan már azt sem lehet tudni, hogy végül is ki ellen irányul ez az egész »hagyományos családról« szóló népszavazás: a homoszexuális barátaim ellen, vagy éppen ellenem, aki a szabad akarathoz való jogomat érvényesítve – sok tízezer ilyen helyzetben lévő szülőhöz hasonlóan – egyedül nevelem a gyermekem, nem kötöttem házasságot stb.

Most tekintsünk el attól, hogy az október 7-i képmutató tömegcsődületre való felszólítás tulajdonképpen arról szól, hogy a Szociáldemokrata Párt körülbelül másfél hónapot nyert, amelyben nem azzal kell foglalkoznia, hogy éppen darabjaira hull, megérdemelten szerte szétmegy, ráadásul úgy, hogy közben kormányoz. Ami köztünk szólva is a politikai amatőrizmus magasiskolája.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/135634