A néppárti EP-képviselők ma bebizonyították, hogy Orbánnak igaza van

2018. szeptember 12. 17:52

Vizvári Soma
Figyelő

A néppártot sürgősen meg kell reformálni.

„Mondjuk ki: egész egyszerűen tele van ez a pártcsalád olyan politikusokkal, akik semmiben nem hisznek. Számukra a konzervativizmus a nihilt jelenti, hogy arra hajlik el a gyenge gerincük, amerre a szél fúj. A ballibeknek legalább vannak saját szavaik, amivel dobálóznak: homofóbia, rasszizmus, liberális demokrácia, kirekesztő, gyűlöletkeltő, toleráns, idegengyűlölő, multikulturalizmus stb. Ők elvégzik a házi feladatukat, még ha ez az aljas hazugságok terjesztését és a velük nem egyetértők megbélyegzését is jelenti.

És a néppárti elfekvőben láblógató politikusok mit csinálnak? Lesik, hogy mit mondanak a ballibek és próbálják őket nem felbosszantani. Nagy részük meg is szavazta ezt a papírra hányt sok blődséget, ami minden értelmes ember számára komolyan vehetetlen. Nehogymár rájuk is azt mondja a komcsi/zöld/liberális pribék kórus, hogy szélsőséges populisták! Csak az kéne még!

A néppártiak most egy óriási szívességet tettek balliberális ellenfeleiknek, akiknek az a céljuk, hogy szétrobbantsák az EP legnagyobb frakcióját. De azért a ballibeknek sem érdemes elkényelmesedniük, csak mert egy rakás »kereszténydemokrata« ismét elárulta a kereszténydemokráciát. Most végleg kimutatták a foguk fehérjét és bebizonyították, hogy Orbánnak igaza van: a néppártot sürgősen meg kell reformálni.” 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/135523

Ajánljuk még a témában