Genderhiszti

2018. augusztus 16. 09:12

Kacsoh Dániel
Magyar Hírlap

A gendermánia lerombolja a család antropológiai alapját.

„Egy általános audiencián az egyházfő még 2015-ben felvetette, vajon a nemek közötti különbségek megszüntetésére törekvő genderelmélet nem annak a frusztrációnak és reményvesztettségnek a kifejeződése-e, amely nem tud többé mit kezdeni velük? Fennáll a veszély, hogy hátrafelé teszünk egy lépést, a különbségek eltörlése ugyanis nem megoldás, hanem maga a probléma – figyelmeztetett. A Laudato si kezdetű enciklikában pedig azt írta: nem egészséges ez a hozzáállás.

Sőt, mondott jóval keményebbeket is. Pár éve Lengyelországban arról beszélt, hogy Európában, Amerikában, Latin-Amerikában, Afrikában és néhány ázsiai országban valóságos ideológiai gyarmatosítás folyik. Ezek közül pedig az egyik éppen a gender. »A kisgyermekeknek az iskolában ezt tanítják, a nemét mindenki maga választhatja meg. Miért tanítják ezt? Mert a könyvek azoké az embereké és intézményeké, akik pénzt adnak neked. Ezek az ideológiai gyarmatosítások, amelyeket nagyon befolyásos országok is pénzelnek. És ez szörnyű« – magyarázta az egyházfő.

A legfontosabb mégis az, hogy a gendermánia lerombolja a család antropológiai alapját. Ezt osztja a kereszténydemokráciát hirdető magyar kormány is, amely nem tűri tovább, hogy adófizetői pénzből neveljenek bárkit is ennek az ideológiának a mentén. És bár nagyot szól a balos médiában, csupán kis lépés a mostani, hiszen a nyugati tömegmédiát teljesen áthatja ez az eszmeiség. Szóval ez még mindig Dávid és Góliát harca, bármennyiszer ismételgetik az ellenzéki oldalon, hogy a Fidesz visszaél az erőfölényével. Hamiskás ez a mantra.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/134295