Zaklató leszbikus – jó feminista

2018. augusztus 15. 11:59

Máté T. Gyula
Mátété
Segített a #metoo-mozgalom a nőknek? Hát – vannak kételyeim.

„A fejlett Nyugaton a férfi már lassan rá sem mer nézni egy nőre, ha nincs a közelben az ügyvédje. No, meg legalább négy különböző rasszú és szexuális beállítottságú »hiteles tanú«. Fehér bőrű lehetőleg ne legyen köztük, mert a liberális mantra szerint a fehér, középkorú és középosztálybeli férfi minden gonoszság mozgatórugója.

Segített a #metoo-mozgalom a nőknek? Ugyanannyi fizetést kapnak azonos munkáért, nincs megkülönböztetés és zaklatás? Hát – vannak kételyeim. A szakértők azt mondják, csak kampány van, egyre inkább politikai színezetet öltő: a »fehér, középkorú és középosztálybeli férfinél« csak az a veszélyesebb, ha az említett egyed nemzetben gondolkozik és hisz a hagyományos családmodellben.

Akkor már fasiszta. A jók meg a liberálisok és a szocialisták.

Ebbe a szép belterjes ideológiai mocsárba csapódott be a fenti amerikai hír.

A New York University világhírű professzorasszonyáról kiderült, hogy éveken át zaklatta egyik diákját. Azt a Kedves Olvasó megítélésére bíznám, hogy a 66 éves Avita Ronell azért nemzetközi szintű celeb, mert leszbikus és feminista, vagy azért, mert német- és összehasonlító irodalomelmélet tanít. Az áldozat a 32 éves Nimrod Reitman volt, akinek tudományos munkásságáról nem sokat tudunk, azt azonban büszkén vállalja, hogy meleg férfi.

Itt ugye az ember egy pillanatra megáll a hír olvasásában. Most akkor mi van!?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés