Kunhalmi Áginak két cicije van, esze meg nincs

2018. augusztus 14. 19:40

Templomhegyi Nyerőkő
Tutiblog

Kunhalmi egy tájékozott asszon’, lássuk be.

„Ágicacicit mindig is kedveltük. Hol a rendkívül alapos munkával készült diplomája, hol a kissé becsiccsentett beszólásai, hol a remek nyilatkozatai miatt, de legfőképpen azért, mert ha ránéztünk, láthattuk a fiatal, ereje és cenzori kedvében még teljes Lendvai Ildikót. Nameg egy tájékozott asszon’, lássuk be.

Történt, hogy az Átévé nagy riportere feleltette a politikusasszonyt, s a következő nagy mondatok hagyták el a szellem e hérája és hérosza szájainak kerítését:

»A gendertudományok azzal foglalkoznak, hogy miért van az még mindig, hogy ugyanolyan diplomát végez ön is, én is, ugyanannyi éve dolgozunk egy adott munkakörben, de énnekem, mert két cicim van és nő vagyok, kevesebb a bérem. Tetszik érteni?«

A műsorvezető pedig:  »Értem. Ezt egyébként most mindenki megértette.«  – mondotta volt a nagy bölcs.

Kunhalmi Ágnes tehát nem olvasta a fizetéséről szóló jogszabályokat, vagy nem nézi a számláján az összeget. Vagy egyszerűen nem is tudom, mit csinál. (Bár tulajdonképpen senki se tudja, mit csinál.) Valószínűleg ilyen, amikor a gondolatlan sekélyesség találkozik a hazudozni igyekvéssel.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/134212