Csekély esélyt lát a Hír TV-nél való maradásra Puzsér Róbert

2018. augusztus 8. 18:13

Habár a fénykardok és a Star Wars után bármit el tud képzelni.

Csekély esélyt lát csak arra Puzsér Róbert, hogy a Hír TV-nél maradjon – erről az ismert újságíró-kritikus a Privátbankár.hu-nak beszélt szerdán. 

Puzsér a Hír TV-ben korábban Sznobjektív címmel forgatott hetente megjelenő műsort, a csatorna tulajdonosi hátterében bekövetkező változások után azonban már nem úgy látja, hogy az új menedzsmenttel is együtt tudna dolgozni: elmondta, csak abban az esetben maradna a Hír TV-nél, ha a jövőben is hagyják cenzúramentesen dolgozni, ennek azonban szerinte kevés az esélye: „Őszintén szólva csekély esélyt látok rá – miközben azt kívánom, hogy ne legyen igazam” – nyilatkozott.

Megjegyezte, ha a Hír TV „propagandacsatorna lesz”, nehezen tudna rajta kormánykritikát elképzelni, habár „korábban fénykardot és hipertérugrást sem tudtam elképzelni, aztán jött a Star Wars”. 

A Sznobjektív jövőjéről még nem döntött a csatorna vezetése, Puzsér Róbert pedig ennek megfelelően még nem is adta be a felmondását és a tévé sem bocsátotta el. Ugyanakkor weboldalukon az adások archívuma jelenleg is elérhető, habár azok ismétlését felfüggesztették.

Puzsér egyébként még 2016 őszén, másfél évvel a G-nap után került a Hír TV-hez: a Sznobjektív mellett szerepelt a Szabadfogás című vitaműsorban is.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/133952

Ajánljuk még a témában