Gusztustalan öngól, amikor a ballibek a volt MTV-székháznál tüntikéznek a sajtó szabadságáért

2018. augusztus 2. 18:16

Vincze Viktor Attila
888
2006 és 2018 között sok minden változott, csak egy dolog nem.

„2006-ban pont a ballib újságírók bizonyították be, hogy mennyire nem is érdekli őket a sajtószabadság. Nemcsak azzal, hogy addigra már minden nem baloldali újságírót eltávolítottak a közmédiából, de azzal is, hogy az MTV híradója egész egyszerűen nem számolt be a saját épületének az ostromáról. (Kert Attila, az MTV híradójának akkori főszerkesztője, ma az Euronews magyar adását irányítja.) 

Külön perverz csavar a történetben – Simicska Lajos és a balliberális oldal egymásra találásának, illetve az elmúlt napok történéseinek köszönhetően –, hogy most több olyan ballib újságíró is távozik, illetve távozott a Hír TV-től, akik annak idején megbízható balliberális újságírókként magas fizetésért ültek bent az MTV megostromolt székházában (például D. Bányász G., M. Kiss és még sokan mások is).

Tehát most azokért a ballib, fake news-gyártó kisiparosokért tiltakoznak a ballibek az MTV volt székháza előtt, akiknek a diktatórikus és hazug mindennapi működése miatt 2006-ban a demonstrálók megostromolták az MTV székházát. 

Most azok tüntikéztek a volt MTV-székház előtt a Hír TV miatt, akik annak idején bent voltak az épületben, de valahogy elfelejtettek tudósítani a saját épületük »ostromáról«. A Hír TV viszont megtette ezt helyettük.

2006 és 2018 között sok minden változott, csak egy dolog nem: a ballibek támogatottsága, ami egyre közelebb van a nullához.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ember emberének farkasa..

A médiákat sokszor eszköznek használjuk, akár politikai célokhoz, propagandához, manipulációkhoz, a társadalom megvezetéséhez. Sok esetben ezzel visszaszorítva a tényszerű, objektív tájékoztatásra törekvést. Ami rövid távon, adott érdekek mentén hatásosabb lehet, mint világosságban bejárni az utat, de közben magunk is olyan értékeket hajítunk ki az ablakon, amelyek valóban értékek, sokakat megvezetendő, egybites olvasónak tekintve.

Válaszok:
hhonor | 2018. augusztus 3. 6:03

S eljutottunk oda is, papokat próbálunk hitelteleníteni, személyüket próbáljuk lejáratni, adottakat tévútra vezetve, ha a felszenteltek adott emberi, világi érdekeinkkel nem összeegyeztethető módon nyilvánulnak meg, ha azok szót ejtenek Jézus illetve az egyház tanításai mellett. Vajon biztos, hogy jó eszközökkel, jó módszerekkel, jó úton haladunk?

Válaszok:
hhonor | 2018. augusztus 3. 6:08

Azt gondolom, elsőként mindenkinek saját magán kellene kezdenie a vizsgálatot és változást s már mind többeknek a mind helyesebb irányba állva és elindulva lehetne a társadalom szempontjából legoptimálisabb úthoz közelíteni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában