Bejelentették az irányváltást a Hír TV-nél

2018. augusztus 1. 21:10
A csatorna esti híradójában már szó volt a tulajdonosváltást követő átszerveződésről: az új vezérigazgató-helyettes szerint a televízió „visszatér a jobboldalra”.

Visszatérünk a régi kerékvágásba, ott folytatjuk, ahol 2015-ben abbahagytuk – mondta szerdán a Hír TV új vezérigazgató-helyettese, miután a csatorna struktúrájában szerdán radikális átalakításokat hajtott végre az új menedzsment.

A televízió esti híradójában már úgy fogalmaztak, „visszatérnek a jobboldalra”. Elmondták, az új tulajdonos, Nyerges Zsolt a csatorna volt elnökét, Liszkay Gábort kérte fel médiatanácsadónak, a televízió irányításába pedig a régi vezetők is visszatértek.

Emellett szó esett a megszűnő műsorokról is: Kálmán Olga és Csintalan Sándor sem lesz már képernyőn a tulajdonosváltást követően. A híradóban felrótták: Kálmán Olga mellett Weiszer Alinda is csatlakozott a csatornához, és szerintük a tulajdonos elvárása szerint a G-nap után megváltozott a csatorna irányvonala. Úgy fogalmaztak, Simicska Lajos a miniszterelnökkel való kapcsolatának megromlása után „180 fokos fordulatra és a konzervatív értékek feladására kérte a vezetést”.

Emlékeztettek: a 2018-as választások után Simicska bezárta a Magyar Nemzetet és a Lánchíd Rádiót, és a Heti Válasz kezét is elengedte – mindezek folyományaként pedig a Hír TV is új tulajdonoshoz került. A vezérigazgató Répásy Bálint lett, médiatanácsadóként pedig Liszkay Gábor fog működni. Az általános vezérigazgató-helyettesi posztot dr. Korda Judit tölti be, a tartalomért Szikszai Péter felel vezérigazgató-helyettesként, hírigazgatónak Mentes Katalint nevezték ki.

„A mai nappal a Hír TV visszatért a jobboldalra, úgyhogy Csintalan Sándort és Kálmán Olgát már ne is keressék a nézők” – mondta Szikszai. A csatorna a kurzusváltás bejelentése után még közölte: Kálmán Olga és Csintalan Sándor mellett Teszári Nóra, Lampé Ágnes és Bodacz Balázs is távoznak, új műsorokra pedig szeptembertől lehet számítani.

Egyébként Kálmán Olga Egyenesen című műsorának helyét is sikerült betölteni: a tíz éven át a régi Hír TV-nél dolgozó Földi-Kovács Andrea Magyarország élőben címmel kapott műsort már szerda este.

Összesen 122 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Habony-Médiaművek új csillaga...

Válaszok:
pollip | 2018. augusztus 1. 22:54

Puzsér is csomagolhat lassan:

https://www.facebook.com/Robert.Puzser/posts/1814294405313031

Üdítő volt nézni:-)

Azt élvezem, hogy a ballib hogy sikitozik. Bezzeg 2015- ben csendben voltak.

Nem új. Három éve ellopták tőlünk és most visszakaptuk a régit. Ha érted ezt.....

Válaszok:
Gombóc XVI. Artúr | 2018. augusztus 1. 23:06

Tőletek???
Azt ugye tudod, hogy "rajtatok" kívül más is él ebben az országban, aki szintén ennek az országnak az állampolgára??

Bocsika, de ezt a "kívül helyezik magukat a nemzeten" dumát ugye egy eligazításon hallottad??
A demokrácia márcsak úgy működik, hogy sokféle vélemény megengedett. Nyilván sokak véleménye nem egyezik az enyémmel itt a Mandin, de nekem ez teljesen természetes és nem dobálok rájuk olyan Nagy Dumákat mint te teszed.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés