Ketrecben, mint az állatok

2018. július 18. 09:36

Bencsik András
Demokrata

Az álszent nyugat-európai magatartás emberbarátnak és befogadónak, multikulturálisnak és szabadelvűnek szeretné magát beállítani, miközben sokkal kirekesztőbb, mi több, rasszistább, mint látszik.

„Ez a cikk a bevezető ellenére nem Orbán Viktorról szól, hanem arról az álszent nyugat-európai magatartásról, amely emberbarátnak és befogadónak, multikulturálisnak és szabadelvűnek szeretné magát beállítani, miközben sokkal kirekesztőbb, mi több, rasszistább, mint látszik. A szóba hozott két német állampolgárságú, de a nevük alapján török illetőségű focista még a választási kampány idején találkozott a törökök körében rendkívül népszerű, a választást 52,59 százalékkal megnyerő politikussal. Feltehetően azért, mert kedvelik Erdogant, és valószínűleg neki szurkoltak.

Ettől elszabadult a pokol Németországban. A balliberális média által felhergelt sima arcú németek kis híján meglincselték a két török sportolót, amiért találkozni mertek népük jeles képviselőjével. Mivelhogy a balliberális média-agymosoda szerint nevezett török politikus nem jó fiú. Hogy ennek mi köze van a két labdarúgó szakmai teljesítményéhez, másfelől mi közük van a németeknek ahhoz, kit választanak meg egyszerű többséggel maguknak a törökök, arra nem könnyű választ találni.

Ha mégis erőltetjük a választ, akkor csak ezt felelhetjük: gőg, kirekesztés és alig leplezett rasszizmus. Próbáljuk ugyanis fordítva elképzelni a történetet. A német és portugál felmenőkkel rendelkező Antoine Griezmann, aki jelenleg a francia labdarúgó-válogatott tagja, egy választási kampány során találkozik Angela Merkellel… Lesz ebből botrány, autó ablakainak beverése, hisztérikus üvöltözés meccs előtt a válogatott öltözőjében? Nem, mert Angela Merkel jó ember. A balliberális média őt Franciaországban is szereti.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/132836

Ajánljuk még a témában