Nemzeti alapjog

2018. július 17. 06:54

Gajdics Ottó
Magyar Idők

A csapat idióta, akiket liberális politika a világ döntéshozó szervezeteinek élére delegált, nem tud választ adni a kor kihívásaira.

„Gondoljunk csak bele! Amennyiben követendővé válna az egyelőre csak ajánlásnak becézett tervezet, akkor bárhol a világon ébredhetnének arra százezrek, hogy olyan rossz körülmények között voltak kénytelenek eddig tengődni, ami feljogosítja őket az áttelepülésre bárhová. Ahová éppen kedvük tartja.

Mit csináljanak azok, akik energiájukat nem kímélve gürcöltek annak érdekében, hogy országuk vonzó legyen az új élőhelyet keresők számára? Örüljenek a sokszínűségnek. Vagy elmehetnek máshová, ha nem tetszik nekik, ami történt velük. Elvégre nekik is alapvető jogukká vált a vándorlás.

Az a csapat idióta, akiket a baloldali vagy liberális politika a világ döntéshozó szervezeteinek élére delegált, láthatóan nem tud választ adni a kor kihívásaira. Be kellett például látniuk, hogy az illegális migráció még az ő – mindenből szabadságjogot kierőszakoló – mércéjük szerint is elfogadhatatlan.

De nem azon kezdtek el gondolkodni, hogyan lehet megállítani a folyamatot, hogyan lehet otthon tartani a felkerekedni vágyókat, hanem kitalálták, hogy legyen mindenféle migráció legális. Ráadásul megpróbálják elhitetni velünk, hogy ez a marhaság lesz a gyógyír minden problémánkra a népességfogyástól a globális felmelegedésig. Holott belegondolni is rossz, mi következik hagymázas nagyot akarásukból.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/132751

Ajánljuk még a témában