Angela vágyai

2018. június 22. 11:24

Máté T. Gyula
Pesti Srácok

Merkelék meg akarták menteni a görög embereket? A tények fényében nehéz ezt elhinni.

„Van, amikor nagyban lopnak. Németország a »görög mentőcsomagból« 2,9 milliárd eurót profitált. Magyarország – hála az égnek – már nem kért semmilyen berlini vagy IMF »kisegítést«. Ha így történik, ma nem mi, hanem még dédunokáink is tartoznak nekik pénzt leadni. Amúgy nem mentettek meg senkit és semmit Athénban, néhány haver bankárt és politikust leszámítva.

Vannak ezek az összeesküvés-elméletek. Az egyik ilyen, hogy a világon vannak érdekcsoportok, lobbik, bárkik, akik mindenünkből hasznot húznak. Például abból, hogy hitelt tukmálnak ránk. (...)

 

Merkelék meg akarták menteni a görög embereket? A tények fényében nehéz ezt elhinni. Az viszont naprakészen tudható, hogy korrupt vezetőket menekítettek, akiket ők pénzeltek fel, aztán vettek újabbat és újabbat. Aztán együtt loptak. Vagy ez volt, amit tenniük parancsoltak?

Összeesküvés-elmélet lenne ez? A cikk felvezetőjében említett hírben szerintem minden benne van, amit válasznak keresünk: Németország a »görög mentőcsomagból« 2,9 milliárd eurót profitált… Merkel teljesített.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/131459

Ajánljuk még a témában