Tiszta beszéd

2018. június 22. 08:44

Faggyas Sándor
Magyar Hírlap

Senki nem írhatja felül a magyar népet képviselő Országgyűlés tegnap kinyilvánított tiszta beszédét.

„Ha az elmúlt háromnegyed év nemzeti (német, osztrák, cseh, olasz, magyar) választási eredményeinek egyértelmű trendje folytatódik, igen jelentős változások várhatók jövőre az Európai Parlament összetételében, és egészen más felállású lesz az új Európai Bizottság is. Ennek egyik lehetséges elnökjelöltjeként Manfred Weber bajor CSU-politikust, az Európai Néppárt jelenlegi frakcióvezetőjét is emlegetik, aki kedden Bécsben azt mondta: a migrá­ciós válság Európa »nyílt sebeként« olyan politikai robbanóerővel bír, amely nagyobb az euróválságnál is.

A helyzet azért robbanásveszélyes, mert az európai Európa felszámolásán nyíltan és rejtetten, de nagyon tudatosan és szervezetten dolgozó erők egyre türelmetlenebbül próbálják áterőltetni tömeges bevándorlási-betelepítési tervüket az őshonos európai népek rovására. E tervvel szemben azonban napról napra erősödik és szélesedik az ellenállás. Ennek egyik jeleként a magyar Országgyűlés tegnap elsöprő – négyötödös! – többséggel megszavazta az Alaptörvény módosítását, amely kimondja, hogy az állam alapvető kötelessége az ország alkotmányos önazonosságának és keresztény kultúrájának védelme, és Magyarországra idegen népesség nem telepíthető be.

József Attilától tudjuk, hogy »csak a törvény a tiszta beszéd«. Ezért bármit fecsegnek, gagyognak, fenyegetőznek majd a következő napokban különféle migrációpárti politikusok, senki nem írhatja felül a magyar népet képviselő Országgyűlés tegnap kinyilvánított tiszta beszédét.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/131445