Már nem a magyarok nyilaitól kell félni

2018. június 14. 18:07

Csizmadia László
Magyar Idők

Az ellenségeket az illegális földfoglalók és felbujtóik közt kell keresni, sőt megtalálni.

„2019-ben a nyugati világ népei szavaznak az új Európai Parlamentről. Vezetőik még nem, de ők jól tudják, hogy ma már nem a magyarok nyilaitól kell félni. Amikor a világ nyolc-tíz leggazdagabb emberének vagyona annyi, mint a szegénynek minősülő 3,2 milliárd polgáré, talán ideje lenne félni. Azonban nem szabad megijednünk attól, hogy a szupergazdagokat arra kényszerítsük, hogy amit elvettek, annak egy részét visszaadják.

Ideértve Soros György vagyonát is, az általa javasolt »Marshall-terv« így megvalósíthatóvá válna. Nem szabad Európát csatatérré változtatni, inkább a segélyeket kell szolidaritással elvinni a rászorulóknak.

A XXI. század elején bízunk abban, hogy az unió bölcs népei elutasítják azt a felfogást, miszerint a magyarok az ellenségeik. Az ellenségeket az illegális földfoglalók és felbujtóik közt kell keresni, sőt megtalálni. Embercsempészbandák, fegyverkereskedők, álcivil NGO-k, pénzmaffiózók szolgálatában álló médiaguruk és politikai gengszterek között működnek, céljuk Európa gyarmatosítása.

Tőlük ments meg, Uram, minket!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/131060

Ajánljuk még a témában