Európa jövője sötét, de…

2018. június 14. 10:41

Botond Bálint
Magyar Idők

Európa jogrendje meg fog szűnni. Az új gazdáké lesz a föld, a termelőrendszerek és a teljes infrastruktúra.

„Nyugat-Európa sorsa már eldőlt. Pillanatokon belül számtalan nagyváros és kisebb részben vidéki terület feletti joghatóságát és uralmát fogja elveszíteni több, ma még nagynak és erősnek látszó állam.

Ez az Európában több száz éve természetes jogrend megszűnését fogja jelenteni. Nemcsak az alapvető emberi jogok nem érvényesülnek többé, hanem elvész a tulajdonhoz való jog is, hiszen a területek új gazdái magukénak fogják tekinteni a földet, a termelőrendszereket és a teljes infrastruktúrát.

A kérdés az, hogy képesek lesznek-e működtetni is? Egy etnikailag és vallásilag idegen népesség, amelynek kultúrájában nincs benne a technológiával való harmonikus együttélés, hirtelen a világ legfejlettebb és legtöbb gondozást igénylő infrastruktúrájának tetején fogja magát találni. Először figyelhetjük majd meg, sajnos az első sorból, ahogy az idegenek elfoglalnak egy nagyon fejlett világot, és megkísérlik azt működtetni.

Nyugat-Európa olyan lesz, mint Szíria, Líbia vagy Irak, áttekinthetetlen polgárháborúval, etnikai és vallási törésvonalakkal, ahol az eredeti népesség lesz a túszul ejtett polgári lakosság, amellyel majd senki sem törődik.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/131035