Búcsúzom a Jobbiktól

2018. június 8. 16:01

Novák Előd
Facebook
A párt szakad, de a világnézetünk marad.

„»Vagyok, aki voltam, és leszek, aki vagyok« – fájó döntés, de becsületbeli ügynek tekintem immár, messze nem csak Dúró Dórával és Toroczkai Lászlóval való szolidaritásom miatt, hogy kilépjek a Jobbikból.

A párt első alapszervezetének alapító tagjaként búcsúzom a Jobbiktól, de nem búcsúzom a bajtársaktól, hiszen utunkat folytatjuk az Alapító Nyilatkozatunk által kijelöltek szerint, immár nem Pongrátz Gergellyel, hanem öccsével, a Sztálin-szobor ledöntésében lángvágóval közreműködő Pongrátz Andrással. Kiléptem tehát, pedig nem én változtam, hanem a pártom, immár menthetetlenül, amihez nem asszisztálhatunk tovább. A párt szakad, de a világnézetünk marad.

A közösség lelkét el lehetett venni, de egyénenként megőrizhettük azt, s most összekapaszkodva folytathatjuk küzdelmünket. Igaz ugyanakkor, hogy a túltolt néppártosodás oda vezetett, hogy még a tagjaink körében is voltak sokan, többen büszkén jegyzőkönyvbe is mondták taggyűléseken, hogy az MSZP-re, a DK-ra vagy az LMP-re szavaztak lakóhelytől függően, hivatkozva Vona Gáborra, aki szerint a legesélyesebb ellenzéki pártra kell szavazni… Súlyos identitásvesztés alakult tehát ki a Jobbikban, és színtelen, szagtalan, íztelen pártnak amúgy sincs jövője. Nekünk viszont küldetésünk van.

Ásotthalomra várunk június 23-ára minden bajtársat, akinél most vagy már korábban betelt a pohár. Aki akar, velünk tart! Szebb jövőt!

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Novák Előd sokáig a partvonalra szorítva is hűséges maradt a Jobbikhoz . Majd kiderül , menyien lesznek a Még-Jobbik Jobbik indulásakor , s tudnak-e vonzóbb politikát kínálni a Snejder-féle társasághoz képest...

Válaszok:
hátakkor | 2018. június 8. 17:51

Szegény Tunya, ma egyszerre indul villamossal és busszal is haza. Nehéz lesz!
D

"a tagjaink körében is voltak sokan, többen büszkén jegyzőkönyvbe is mondták taggyűléseken, hogy az MSZP-re, a DK-ra vagy az LMP-re szavaztak"

ehhez nem is kell tobb kommentar, hacsak nem az hogy piha!

"Novák Előd sokáig a partvonalra szorítva is hűséges maradt a Jobbikhoz ."

Egy Juhász Péter, Gulyás Marcsi szintű figura. Youtube-on megnézhető.

"Kell egy becsuletes es tisztesseges magyar nacionalista part."

Van már. 2,8 millió szavazóval.

Dobpörgés! Kalapács, véső!

Nincs, mint ahogy bíztatás sevolt.

Ez esetben igazán könnyű lenne a dolga, mert maga az általad idelinkél szöveg-bizonyíték is téged cáfol.

Csúsztatni is kell ám tudni. Így csak tiszta hülyét csinálsz magadból. Arról nem is beszélve, hogy a nyilt hazudozás nem jó stratégia és különben is visszahat a karakterre.

A Jobbiknak vége.
Sánta lóra tett a torony társaság.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés