Ne szűnjön meg az Együtt, csak nevezzék át!

2018. június 4. 21:23

Vésey Kovács László
Tuti blog

Emlékszünk még a politikai tornaórák hősének, Fekete-Győr Andrásnak zseniális meglátására?

„Nem lehet nem észrevenni a biztos pártválasztók között csupán 1%-ot elérő, a teljes népességben viszont 32%-os tömeget képező csoportot a grafikon jobb szélén. Csak a nevet rontották el Bajnai Gordon védencei, amikor az Együtt nevet adták a csúfos véget ért kezdeményezésüknek. De talán még mindig nem késő. Ha nem megszüntetnék a pártocskájukat, hanem átneveznék Egyéb Pártra, talán eszmélne ez a most még tétlenségre kárhoztatott, 32 százaléknyi választópolgár, és a legfőbb ellenzéki erővé emelné fel a gyermekei anyjával dulakodó elnököt meg a fikaevő cimbijét. Még Szabó Szabolcs is visszamehetne az Együtt útjára lépett LMP-ből.

Emlékszünk még a politikai tornaórák hősének, Fekete-Győr Andrásnak zseniális meglátására? Ő fogalmazta meg, hogy nem a tortát kell újraosztani, hanem új tortát kell sütni. Bár ő nem a hasábokra gondolt, hanem a tortagrafikonra, ahol szintén van egy hatalmas szürke tömeg, akiket még soha, senkinek nem sikerült megszólítani.

De talán most Egyéb Péternek sikerül. Nem kell aggódni, ingyen, mintegy mikroadományként adtuk az ötletet. Használjátok egészséggel, Péter! A vén hülyét talán sikerül átvernetek, és akkor némi pénzmag becsorog a következő szűk négy évben is a számlára.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/130588

Ajánljuk még a témában