A normális többséghez

2018. május 25. 07:59

Őry Mariann
Magyar Hírlap

Mégis miért kellene a Néppártnak olyanokra hallgatnia, akik szerint a keresztény identitás és a nemzet csak a múltja Európának! Ki akar az ő Európájukban élni?

„A fejünkben elkezdődő szellemi forradalomhoz kell táplálék, kellenek azok a jobbító szándékú gondolatok, amelyeket minden erejével próbál elnyomni vagy legalább nevetségessé tenni a már említett hangos kisebbség.

Oda kell figyelni ezekre az európai gondolkodókra, mert az európaiak nagy többségét aggasztó problémákat vetnek fel, a nyugati média és értelmiség urai, Soros hálózatba rendeződő »civiljei« továbbra is a hazugságokat erőltetik. Ilyen szervezet a Human Rights Watch is, amely a napokban nekiment a Fidesznek, hogy kizárassa az Európai Néppártból. Abból a pártcsaládból, amelynek egyébként egyre nagyobb szüksége van a Fideszre, és az akadékoskodó liberális szárnya rettegve várja a jövő évi EP-választást. Esélytelen, hogy pont az ő hisztijük hozna eredményt, de nem is ez a lényeg, hanem hogy mégis miért kellene a Néppártnak olyanokra hallgatnia, akik szerint a keresztény identitás és a nemzet csak a múltja Európának! Ki akar az ő Európájukban élni?

Egy hangos kisebbség, amely megtagadja Európa gyökereit, és furkósbotként használja az általa igen rugalmasan kezelt »jogállamiságot«, képes azért antiszemitázni Orbán Viktort, mert szerinte Soros maga építi az antiszemitizmust a migráció támogatásával. Mindeközben Németországban valakinek a fejéről leverik a kipát, Franciaországban pedig szállnak a Molotov-koktélok a zsinagógák felé.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/130122

Ajánljuk még a témában