Szorít Európa új csizmája

2018. május 23. 20:39

Georg Spöttle
Magyar Idők

Brüsszel és Merkelék már csak maguknak tetszelegnek a nagy humánus megmentő szerepében.

„Ezekből is látszik, hogy az átlagembereknek elegük van a romló közbiztonságból és az európai értékek feladásából. A ­V4-ek és Ausztria egészséges nemzeti szuverenitása után Olaszország is része lesz a »rebellis csapatnak«, amely védi határait és ezzel állampolgáraik érdekeit szolgálja.

A liberális sajtó persze máris rátámadt a még meg sem alakult kormányra, és Európa-ellenes, populista, iszlamofób jelzőkkel dobálózik. Nem veszik észre, hogy a cikkeiket már csak maguknak írják? Az emberek szeme kinyílt. Az, hogy például Németországban az adófizetők pénzéből kifizetett segélyekből csak tavaly 4,2 mil­liárd eurót utaltak ki a migránsok Afrikába és a Közel-Keletre, sokaknál kiverte a biztosítékot.

Ráadásul ismét migránsok ezrei mennek haza nyaralni azokba az országokba, ahonnan állítólag életük kockáztatásával menekültek el. Ezektől a személyektől azonnal meg kellene tagadni az ismételt beutazást, hiszen hazudtak a meghallgatáskor, és jól láthatóan semmilyen veszély nem fenyegeti őket otthonukban. Németországba több tízezer olyan álmenedékkérő is érkezett, akik csak súlyos betegségüket kezeltették ki, vagy komoly, nagyon drága műtéteket sajtoltak ki a bevándorlási hivataloktól. Miután felgyógyultak, hazarepültek. A külföldi sajtó a napokban szellőztette meg ezt az újfajta egészségturizmust.

 A polgároknak elegük van. Brüsszel és Merkelék már csak maguknak tetszelegnek a nagy humánus megmentő szerepében. A nép lehúzva és átverve érzi magát. A választók biztonságot szeretnének, nem pedig tömeges nemi erőszak és más súlyos bűncselekmény elszenvedői lenni.

Brüsszel meddig tudja még feszíteni a húrt fenyegetésekkel és kötelezettségszegési eljárásokkal? Meddig lesz még Európai Unió ebben a formában? Elképzelhető szakadás a következő öt évben? Akár igen. Az elmúlt választások megmutatták, hogy a polgárok nem kérnek ebből az EU-ból, illetve annak értékrendjéből. Az unió már nem Európát képviseli, hanem a milliószám betelepülő idegenek érdekeit tartja szem előtt. Hat ország már kiáll a nemzeti értékekért és állampolgárai biztonságáért. A fáklyavivő Magyarország volt 2015-ben, és három év után egyre több a szövetségesünk, akik egy régi-új Európát szeretnének, keresztény nemzeti értékekkel. A politikai jövő egyre izgalmasabb!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/130067

Ajánljuk még a témában