Hadházy zacskózik

2018. május 22. 18:00

Dippold Pál
Magyar Hírlap

Hadházy Ákos arra készül, hogy mégis felveszi a mandátumát.

„Hadházy Ákos tehát arra készül, hogy mégis felveszi a mandátumát, és emögé bújva akarja megúszni a felelősségre vonást – mondta a fideszes Halász János, miután kiderült, Hadházyék földügyei felvetik a bűncselekmény gyanúját. Szerinte dokumentumok bizonyítják, hogy az ellenzéki politikus apja és anyja egy strómanhálózat tagjaként segített kijátszani a földtörvényt, és valószínűleg egy német üzletember kezére akartak átjátszani magyar földeket közel nyolcszázmillió forint értékben. A felettébb gyanús tranzakciók miatt a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet feljelentést tett az ügyészségnél.

Lehet sikítozni, reszketni, óbégatni, hogy itt az orbáni megtorlás. A miniszterelnök a választások előtt azt mondta, eljön a politikai, erkölcsi és jogi elégtétel ideje is.

Igen, itt van. Nem a bosszú, nem a megtorlás és nem a kárörvendő vigyorgások jellemzik, hanem a minden emberben, akár ebben a szerencsétlen Hadházyban is ott élő igazságvágy érvényre juttatása. Az persze más kérdés, hogy a Hadházyak hazug és gonosz világlátása ezt sokak számára nem teszi világossá. A mindenkori helyezkedők, a számító senkiháziak a semmi sötétjében érzik jól magukat.

Fújják a zacskójukat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/129997