Megrongálták a Tamariska-dombi kálváriát

2018. május 21. 10:53
Németh Szilárd szándékos, kereszténység elleni támadást lát.

Pünkösd vasárnapján szándékos rongálás történt a csepeli Tamariska-dombon – adja hírül Németh Szilárd országgyűlési képviselő.

Az ott található Krisztus-feszület karjait ismeretlen tettes, vagy tettesek törték le. Borbély Lénárd csepeli polgármester és Németh Szilárd szerint szándékos támadás történt, melynek mozgatórugója „aljas provokáció és/vagy a kereszténység elleni vak gyűlölet lehetett.”

A közleményt kiadó két politikus összefogásra szólította fel a csepelieket, egyúttal kijelentették, bíznak az igazságszolgáltatásban, és remélik, „gyorsan fény derül az elkövetők személyére, akikre példás büntetés vár!”

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

kenheted a szart, de attól nem lesz kevésbé büdös, és rád is ragad belőle.
alattomos patkány eljárás egy ilyen esetet gyorsan valamelyik keresztény gyerek húzásának beállítani.

gondolom a zsidótemető rongálásáról szóló hírnél is bekommenteled, hogy talán valamelyik kipás gyereke beivott és nem bírt a vérével.

(gyönyörű látni a kulturális felsőbbrendűséget és toleranciát hirdető baloldalt, amikor a keresztényeket éri valamilyen inzultus. érzik, hogy nyíltan támogatni a dolgot felvállalhatatlan, ezért inkább ilyen gusztustalan csúsztatásokkal és sejtetésekkel operálnak. a parlamentnél történt püspököket ért inzultus után ezzel az esettel kétszer is megmutatkozott egymás után a kultúrfölényük és toleranciájuk. és nem értik, sehogyan sem értik, hogy miért fordul fel tőlük a normális emberek gyomra)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés