Sértődött embernek nevezte Toroczkait a Hír Tv műsorvezetője

2018. május 17. 19:06

Háromszor is megkérdezte tőle, hogy mikor lép már ki a Jobbikból, de számon kérték azért is, hogy miért jár a „fideszes médiába”.

Egyenlőtlen elnökválasztási küzdelem, „habonyi eszközökkel” folytatott lejáratás, alapszabály-módosítás – ezek Toroczkai László sérelmei a Jobbik elnökválasztásával kapcsolatban. Toroczkai azt is sérelmezi, hogy az elmúlt években rendre kihagyták a párt döntéshozatalából, így a sajtóból értesült például arról is, hogy a Jobbik frakció nem szavazza meg a kvótaellenes Alaptörvény-módosítást.

Toroczkai László, a Jobbik volt alelnöke a Hír Tv reggeli műsorában járt, ahol Farkas Krisztina műsorvezető háromszor is megkérdezte tőle, hogy ha ennyire elégedetlen, akkor miért tagja még mindig a Jobbiknak. Ezek után „sértődött embernek” nevezte Toroczkait, valamint az újságírók számon kérték azért is, mert elment a „Fidesz-médiába”, ennek kapcsán Szili Katalinhoz és Morvai Krisztinához hasonlították. 

Majd amikor Toroczkai arról beszélt, hogy ő nem ment volna el a Spinoza Házba, akkor azzal a kérdéssel szakították félbe, hogy „Vona Gábor elment a zsidókhoz, most erre gondol.”

Végül Farkas Krisztina műsorvezető elmondta, hogy a Hír Tv nem „balliberális televízió, hanem egy független média.” Erre Toroczkai azzal válaszolt, hogy őt Havas Henrik annak idején arra tanította, hogy olyan, hogy független médium nem létezik.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/129806