Rászedett tüntetők, békétlen szervezők

2018. április 25. 19:53

Petrin László
Magyar Idők

Soros a Gulyás Márton nevű főállású garázda kezébe adta a marsallbotot.

„Soros a Fidesz–KDNP kétharmados választási győzelme után azonnal felismerte, hogy jogállami keretek között, vagyis parlamenti választások útján a háromszorosan is osztályismétlésre bukott tanítványai soha nem tudnak kormányra kerülni Magyarországon. Soros mindent üzleti alapon értékel, ezért mérhetetlenül elégedetlen az ellenzékkel, mert rossz befektetést csinált velük. Azt várta tőlük, hogy leváltják a bevándorlásellenes nemzeti kormányt, ehelyett az ellenzék megalázó, kiütéses vereséget szenvedett. Így Soros, miután a kormányt nem tudta, pótcselekvésként legalább az ellenzéket leváltja. Végtére ez is több a semminél. Gyorsan elcsapta az általa kitartott bukott ellenzéki vezetőket, és a régi receptjéhez folyamodott.

A Soros-hálózat emberei utcai tüntetéseket szerveznek, mert káoszt akarnak Magyarországon. Nem fogják annyiban hagyni a magyar emberek döntését, mert az szembemegy a Soros-birodalom céljaival.

Soros a Gulyás Márton nevű főállású garázda kezébe adta a marsallbotot. Leghűségesebb magyarországi katonájára bízta egy új ellenzék összetákolásának feladatát, aki nem vesztegetve gazdája drága idejét és pénzét, törvénytelen és erőszakos akciókat emleget. Ugyanis úgy lett trenírozva, hogy csakis az állandó társadalmi felfordulásban lelje örömét.

(...)

Ne legyenek kétségeink afelől, hogy lesz még tüntetés és lesz még felfordulás. A siralmasan megbukott ellenzék nem tudja elfogadni a választás eredményét. A lényeg a provokáció, az anarchia és a káosz, mert a következményekkel éppen azokat lehet majd hibáztatni, akiket megtámadtak. A baloldali médiában is azt látjuk, hogy a véleményvezérek tovább tüzelik az ellenzéki szavazókat. A közösségi oldalakon, a kommentekben erőszakkal fenyegetnek, de ez az értelmiség részéről is megjelent Konrád György szíves megfogalmazásában. Képtelenek felfogni, hogy a magyarok minden eddiginél világosabb üzenetet küldtek az egész világnak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/128731

Ajánljuk még a témában