A Sanyi

2018. április 22. 09:53

Soros elküldte hát a trónörököst Soros Sanyit, hogy képviselje őt a vad, orbánista törzsek között.

„Híre ment, hogy miután Soros György meghatározó, ám nem éppen az ő elképzelése szerinti szerepet játszott az áprilisi választásokban, mostanában valahogy nem kíván hazánkba látogatni. Ám ő egy igazi emberbarát, és nem nézhetné, hogy Magyarország Soros nélkül maradjon, elküldte hát a trónörököst Soros Sanyit, hogy képviselje őt a vad, orbánista törzsek között. Sanyi meg is érkezett és eme esemény kapcsán fotográfiákat is közzétett, mert ő egy igen modern trónörökös.

Nem kellett volna.

A képek közzétételénél csak az volt a sajnálatosabb, hogy én is megtekintettem azokat. Tettemet a kíváncsisággal elegyes hülyeség indokolja, mely kora gyermekkorom óta jellemző rám. Rettentő élmény volt, melynek feldolgozása tán jobban fog sikerülni, ha megosztom a nagyérdeművel.

A képek Sanyit egy akkora szőrös, benga négerrel ölelkezve ábrázolják, hogy az a gravitációs hatása révén meghajlítja a téridőt. Einstein boldog lenne. Mint megtudtam, az illető bizonyos Maxwell Osborne, aki divattervező és egyben négerjogi aktivista. Gondolom, csak fekete ruhákat tervez. Az ifjú pár Budapest legdrágább szállodájában az elnöki lakosztályt vette bérbe, mely nyilván méltó keretet biztosít a boldog hancúrozásukhoz.

Zárójel. Fogalmam sincs róla, hogy miért buzi az összes férfi divattervező. Valaha úgy hittem, hogy a nemiség és a szakma közötti szoros korreláció csak az örömlányoknál fedezhető fel. De hát tévedtem, mint annyi minden másban. Tán a divattervező céh titkos, belső szabályzata írja elő. Zárójel bezárva.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/128507