Vaktöltény

2018. április 19. 07:23

Sitkei Levente
Magyar Idők

A zsidóellenességet Soros György ügyébe belekeverni tudatos torzítás, szégyenteljes politikai manőver.

„A mániájává vált néhány éve a liberális gondolkodóknak, hogy mindent be akarnak tiltatni, hatalmi szóval bezáratni, szavakat kitörölni a szótárból, tömegeket hülyének, butának, gyermetegnek nevezni, s mindezt azzal nyomatékosítani, hogy persze, antiszemita mindenki, aki nem én vagyok.

A zsidóellenességet Soros György ügyébe belekeverni tudatos torzítás, szégyenteljes politikai manőver. Olcsó, mint a rémséges próbálkozás volt Werner Faymann osztrák kancellártól, hogy a vonattal elszállított migránsokat összemosta a világháborús marhavagonokkal, hátha kap ezért egy kicsi vállveregetést valahonnan. Ideje volna végre felülemelkedni ezen a visszatetsző kampányon. Magyarországon lehet valaki büszke zsidó származású magyar, teljes békében tud élni egy öntudatos izraeli, de olyan is, aki egyáltalán nem foglalkozik az ilyen fennkölt témákkal.

2018-ban egyszerűen értelmetlen visszatérni 1990-be, s rátapasztani a mai magyar valóságra a régi, mára teljesen megváltozott világot. Az amerikai egyetemeken máig nem tudják feldolgozni, hogy az amerikai elnököt Donald Trumpnak hívják, és új névmásokat találnak ki az identitásukat kereső fiatal felnőttek számára.

Magyarország nem ilyen bonyolult hely, sőt a nyelvünk is roppant egyszerű: Mi magyarok vagyunk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/128380