Gratulálunk Orbán úrnak!

2018. április 18. 10:59

World Congress of Families
Profam.org
Ön egy családközpontú, vallásilag megalapozott nemzet újjáépítése irányába mozgósította a magyarokat, amivel Európa és a hiteles kereszténység újjáépítéséhez is hozzájárul.

„Kedves Orbán miniszterelnök úr!

A Családok Világkongresszusa és anyaszervezete, a Nemzetközi Szervezet a Családért nevében szívből gratulálunk ahhoz a figyelemre méltó politikai győzelemhez, amit a Fidesz elért a múlt vasárnap. 

Az ön és kollégái diadala nem pusztán a demokrácia és a valódi szabadság gőzelme hazája tiszteletre méltó és fontos földjén. Hanem ez fontos győzelem a természetes család barátainak is szertea világon. Pártja elköteleződése példaértékű a demográfiai megújulás, a természetes házasság támogatása és a gyermekek szexuális radikálisoktól való megvédése irányába. A Fidesz átgondolt és egységes családpolitikája nem csak céljaiban, hanem részleteiben is versenyképes modellt jelent a világ számára. 

Győzelme azonban más szempontból is fontos a nyugati keresztény civilizáció számára. Számos európai nemzet mutatja a kifáradás jeleit, s nincs sokkal több előttük, mint gyermektelen hanyatlás és a végső eltűnés. Ezzel szemben ön egy családközpontú, vallásilag megalapozott nemzet újjáépítése irányába mozgósította a magyarokat, amivel Európa és a hiteles kereszténység újjáépítéséhez is hozzájárul. Mint megjegyezte, »célunk, hogy annyi gyermek szülessen Magyarországon, amennyi csak lehetséges; mivel ha vannak gyermekek, van jövő.« Ez roppant fontosságú, jövőbe tekintő terv.

Büszkék vagyunk rá, hogy együtt dolgozhattunk kormányával és önnel tavaly májusban, a Családok 11. Világkongresszusa alkalmából, Budapesten. És szívesen emlékezünk megnyitó beszédére, amelyben leszögezte, hogy a család »a magyar kormány jövőről alkotott elképzelésének központjában marad«. Szeretnénk biztosítani jókívánságaink felől, hogy meg tudja valósítani elképzelését, és továbbra is nyitottak vagyunk a szoros együttmunkálkodásra.

Tisztelettel:
Brian S. Brown, elnök
Dr. Allan Carlson, főmunkatárs”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 66 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

nem. a valasok irrealis merteke a kutmergezo libsi propaganda miatt van, ami nagy garral hirdeti hogy a fogyasztoi tarsadalom mintajara nehogy megjavitsd, inkabb dobd el ami egy kicsit is tokeletlen.

Olvass:
https://jungefreiheit.de/debat..
https://bit.ly/2EWbgWH

Gondolkozz !
https://www.iom.int/global-com..

Szombaton tüntess Niedermüller Péterért !, vagy Szél Bernadettért ! Vagy George Sororosért !

"ha kivesszük belőlük a vallást, nem tudom, mitől lennének zsidók"

lattal te mar zsidot? orr, ful, ilyenek?

a zsido nem csak egy vallas, a zsido egy okori nep.

a libsi szarkavaras is akkor kezdodott.

egyre inkabb latszik, hogy a kommunista(nak eladott) es a liberalis ideologia egy torol fakad.

Azzal hogy a not kikenyszeritettek a munkaeropiacra megakadalyoztak hogy a hagyomanyos noi szerepben tudjon kiteljesedni.

Egyebkent is egy hazassagban KOLCSONOS kiszolgaltatottsag van. A no lehet kiszolgaltatva anyagilag tobbe-kevesbe, a ferfi meg ezer mas teren.

"Látom, már kampányoltok a 2022 es újabb Orbán 2/3 os győzelmének!"

Keveslik. A magyar ellenzék azt szeretné, ha a Fidesznek 4/5-e lenne. Ezért azonban egy kicsit még hajtaniuk kell.

Szerencsére, Budapesten lehet viselni.

Az összes lényeges emberi értéket a családból és a családban kapjuk meg !

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés