Lefújás után

2018. április 17. 07:06

Szikszai Péter
Magyar Idők

Már labda sincs, de a baloldali ellenzék görcsösen ki akar harcolni legalább egy tizenegyest.

„Ritka az olyan futballmeccs, amikor a hármas sípszót követően a vesztes nem akar lemenni a pályáról, és az üres kapuba próbál gólt rúgni. Már labda sincs, de a baloldali ellenzék görcsösen ki akar harcolni legalább egy tizenegyest. Újraszámolás, új választás követelése, megkésett tömegtüntetés. Mérgükben azonban csak egymást rugdossák. Sallai Róbert Benedek LMP-s képviselő nem is képletesen, hanem elég konkrétan faultolta Hadházy Ákost.

Pártgyűlésre viszonylag ritkán kell kihívni a rendőrséget és a mentőket, most ez is megtörtént. Tényleg lehet más a politika. A párt alapítója, Schiffer András szerint azonban nem arról van szó, hogy Sallai személyes ellentétből lökte volna fel székestül a társelnököt, csupán felbomlott köztük az értékkonszenzus.

Kiborult az értékkonszenzus bilije, és olyan égbekiáltó botrányok ütötték fel a fejüket, mint hogy Szél Bernadett túl sokat járt fodrászhoz a párt kontójára. Ezzel párhuzamosan pedig kiderült, hogy Ungár Péter, a párt kakukktojása a zsebpénzéből venne magának egy médiabirodalmat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/128266