Hét az egy ellen küzdöttünk

2018. április 16. 14:59

Szájer József
Magyar Idők

Ellenfeleink gyakran tagadják a valóságot, de ez maradjon az ő gyengeségük.

„Így állunk most. Mindannyian tudjuk, hogy a győzelem utáni nap az új küzdelem első napja. Az Orbán Viktort, a Fideszt és Magyarországot ért támadások az EU-ban régóta zajló pártpolitikai, ideológiai játszma részei, és nem is hiszem, hogy ennek vége lesz. Tudjuk, hogy ellenfeleink azért támadják a Fideszt, mert az Európai Néppártot és annak tagpártjait szeretnék gyengíteni. Ez a küzdelem arról szól, kinek legyen majd befolyása arra, hogy Európa milyen irányt vegyen a következő évtől.

A külső nyomás miatt nem kell megijedni. Fel kell venni a kesztyűt, és meg kell védeni az értékeinket és a barátain­kat. Azok, akik ellenfeleink nyomása alatt feladják alapelveiket és barátaikat, elveszítik saját hitelességüket is. Pártom látványos győzelme annak a bizonyítéka, hogy siker akkor születik, ha határozottak vagyunk, két lábbal állunk a földön, és közeli kapcsolatban maradunk a valósággal.

Mindig is ez volt az erősségünk a néppártban és a Fideszben. Ellenfeleink gyakran tagadják a valóságot, de ez maradjon az ő gyengeségük, ne engedjük, hogy ránk is ráerőltessék!

Meglesz bennünk a bátorság a folytatáshoz.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/128241