El a kezekkel a gyerekeinktől!

2018. április 16. 16:38

Szabó Brigitta
168 Óra

Ez nagyon nem jó így. És hogy így lehet, az alapvetően a szülők felelőssége.

„Mára oda jutottunk, hogy a 8-10 éves gyerekek között is napi téma, ki a miniszterelnök, ő mit mondott, kit kell utálni, kit kedvelni, ki hazudós, ki megbízható politikus. Beszélgetnek az adókról, a migrációról, cigányoznak, sorosoznak, gúnyos dalokat költenek politikusokról, mondják, amit hallanak. Ez nagyon nem jó így. És hogy így lehet, az alapvetően a szülők felelőssége. (...)

A szülőé, aki otthon azt támogatja, hogy egyik gyerek apja rosszabb, mint a másiké, csak mert állami alkalmazott vagy mert civil aktivista. A szülőé, aki a vacsoraasztal mellett a telefonján nézni a híreket, és hangosan szidja azt, aki neki nem tetszőt mond. A szülőé, aki megszabja a gyerekének, hogy kivel ne álljon szóba, aki ráveszi a gyerekét, hogy hazudjon arról, amit otthon hall, nehogy meghallja az államtitkár fia, és baj legyen belőle. A gyerekekkel szemben tehát a szülők felelőssége, hogy megőrizzék számukra a tiszta gyerekkort, amiben nincs migráns, nincs Soros György meg Orbán Viktor, hanem tanulás, játék, nyugalom, békés családi együttlét van.

Hogy ez nem lehet így, az viszont a Fidesz felelőssége, amely bevitte a politikát a családi életbe, az iskolákba, az óvodákba, ami megosztottá tette már a gyerekek társadalmát is. Irányítsa bárki is Magyarországot a következő négy évben, egy kérésem mindenképp lenne hozzá: el a kezekkel a gyerekeinktől!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/128248

Ajánljuk még a témában