DK: A rendszer fejétől a vejéig megmenekültek a fideszes bűnözők

2018. április 16. 13:57

Míg a fideszes bűnözők megmenekülnek, a politikai ellenfelekre további elnyomás vár –​ közölte véleményét a Demokratikus Koalíció.

A Demokratikus Koalíció szerint kémperrel kezdődik az „elégtétel”, ugyanis „Polt Péter legfőbb ügyész nem okozott csalódást az állampártnak, felülvizsgálati kérelmet nyújtott be és a Kúria elé vinné a kémper tavaly jogerősen felmentett vádlottjait”. A párt hétfői közleménye szerint „Polt fellépése teljesen világos: a Magyarországot 8 éven át fosztogató fideszes bűnözők április 8-án megmenekültek a rendszer fejétől a vejéig, a politikai ellenfelekre azonban további elnyomás vár”.

A később leírtak szerint Polt Péterről mindent elmond, hogy „8 év alatt soha nem emelt vádat a legnagyobb fideszes bűnözők ellen, most több, mint 10 éve kreált politikai koncepciós pereket próbál felmelegíteni az ellenzék lejáratására”. A Vadai Ágnes által aláírt közleményben hozzáteszik: szerintük lesz majd olyan idő, mikor „Polt Péter neve egyet jelent majd a szégyennel, a törvényesség elárulásával és köztörvényes bűnözők mentegetésével” és a DK kivárja ezt az időt.

(MTI-OS)

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/128234

Ajánljuk még a témában