A stressz jelei mutatkoznak Juhász Péteren

2018. március 19. 14:32

Miért Rigó
Tutiblog

Újabban doktornak képzelve magát ad választási tanácsokat, rövid videójának legújabb központi témája pedig a gerinc.

„Újabban doktornak képzelve magát ad választási tanácsokat, rövid videójának legújabb központi témája pedig a gerinc, amely szerinte a »legfontosabb szervünk«. Mint hangsúlyozza, a »közpénzek elosztásának felelőssége nyomást helyez a gerincre, és károsítja a központi idegrendszert is«, ez hosszú távon gerincsorvadáshoz, gerinctelenséghez vezet.

Sajnos azonban látszik, hogy orvosi diplomája is füstbement terv, hiszen elfelejtett kitérni arra, mit tesz a politikussal a hatalomért való elvtelen tülekedés, az erkölcsi önmegsemmisítés, amely a veszettség olyan tüneteit is produkálhatja egyes politikusoknál, mint a lázas tekintet, a cserepes nyelv és a habzó száj. Ebben az esetben ugyanis nem pusztán a gerinc elvesztésétől, de az emberi lélek megtagadásáról is beszélhetünk, ami után tulajdonképpen már csak az emberi ösztönök irányítják a politikusi szervezetet. Ezt a hétköznapok nyelvén zombulásnak nevezzük, amelynek egyik ismertetőjele a félreérthetetlen vágy felzabálni a másik agyvelejét, ami egy sikeres ellenzéki győzelem esetén mindenképpen be is fog következni.

Mint írtuk, súlyos egészségügyi problémákhoz vezethet önmagunk megtagadása, amely az ellenzéki összefogás nevű tünetcsoport egyik ismert eleme.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/126790

Ajánljuk még a témában