Még egy indok a Fidesz mellett

2018. március 17. 12:06
Jákob Rabbi
Inkorrekt

Ha április 8-án a Fidesz újra befut, a mostani ellenzéki elit teljesen megsemmisül.

„Az ellenzék megújulására, minőségi fejlődésére csak a Fidesz győzelme esetén lesz lehetőség. Én ennek legalább annyira szurkolok, mint a határok megvédésének. Őszintén gondolom ezt.

Használja mindenki a fantáziáját, vallási, politikai, világnézeti hovatartozástól függetlenül. Ha április 8-án a Fidesz újra befut, a mostani ellenzéki elit teljesen megsemmisül. A politikai osztály egy jelentős részét egy csapásra le lehet (képletesen értve) fejezni. Egy rakás elhasznált alak végre parkolópályára kerülne. Egyetlen hiteles politikus sincs az ellenzék soraiban, egyetlen ember sem akad, aki mögé be tudnának állni tömegesen az ellenzéki/baloldali érzelmű szavazók.

Ugye senki nem veszi komolyan, hogy a most formálódó »szörny koalíció« alkalmas arra, hogy akár egy napra is vezesse az országot? Ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy a mostani ellenzéki pártok soraiból kerül ki egy olyan ember, aki képes tömegeket maga mögött felsorakoztatni.

Rá lesz kényszerítve a társadalom, hogy egy új ellenzéki garnitúrát izzadjon ki magából. Egy tisztességes ellenzék, akiknek választási győzelme esetén nem kerülnének veszélybe az eddig elért eredmények. Akikre nyugodt szívvel rá tudják bízni az országot a szavazók, amikor már pihenni küldenék a Fideszt. Egy olyan ellenzék kell az országnak, akik nem hozzák a frászt az egyszeri Fideszesre sem.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/126692

Ajánljuk még a témában