A Lajos elejtette az „atomot”

2018. március 14. 10:31
Paranoid Android
Ki ette meg?

Az ominózus G- nap óta sokat törtük a kicsi fejünket, hogy Lajos vajon mivel fog majd előrukkolni, ha eljön az idő a rukkolásra.

„Az ominózus G- nap óta sokat törtük a kicsi fejünket, hogy Lajos vajon mivel fog majd előrukkolni, ha eljön az idő a rukkolásra. Ma megtudtuk, hiszen rukkolt egyet. Pont olyan lett, mint azok a bizonytalan betűk azon a szomorkás, összehugyozott veszprémi éjszakán.

Én speciel arra tippeltem volna, hogy egy feketemise homályos felvételével fog előállni, és azt fogja bizonygatni, hogy a kétméteres kámzsás alak a kecske teteme felett, akinek sosem látni az arcát, az Orbán Viktor, míg mások azt gyanították, hogy egy 1983-as zaklatási ügyben is van fantázia, ahol egy szakállas kövér alak sportmezben környékezik meg egy szüzet. Fantáziahiányosak vagyunk mind, nem vitás. Az egykori Magyar Nemzet nevű újság bitorlói ugyanis egy olyan történettel álltak elő, amely simán veri nem csak a feketemisét, hanem bármit, amiben nem szerepelnek egyszerre vérfarkasok, zombik, vámpírok, angyalok és Elvis.

Az ominózus fakenews kombinátban dolgozó legendaképző betanított munkások (a munkaköri leírásukban bérhülye szerepel) ugyanis egy olyan dokumentet mutattak be, amely szerint Kósa Lajos »négymilliárd háromszázötvenhárom millió euró felett rendelkezhetett« (4 353 000 000 euró).”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/126561