Téged vár a Békemenet!

2018. március 14. 17:55

Bencsik András
Facebook

A lengyelek már itt vannak. Gyere te is, mert Magyarországnak szüksége van rád!

„Teljes erővel dolgozik a gyűlölet propagandagépezete. Egyetlen célja, hogy elbizonytalanítsa a magyar embereket, elterelje figyelmüket a lényegről: arról, hogy Európa egy hatalmas és végzetesnek ígérkező válságot él át, ám ebben a válságban éppen Magyarország az a biztos pont, amelybe kapaszkodva az európai civilizáció átérhet a túlsó partra.

Hat éve így kezdődött: »Mi, magyar demokraták, akik hiszünk egy erkölcsös polgári demokráciában, hiszünk a nemzet függetlenségében, hiszünk hazánk jelenében és jövőjében, akik saját akaratunkból választottunk magunknak kormányt, amelytől hazánk felvirágoztatását várjuk és reméljük a kommunizmus és posztkommunizmus lélekölő évtizedei után, egyre növekvő aggodalommal látjuk, hogy a nemzetközi nyilvánosságban megjelenő hazug és elfogult híradások miképpen erősítenek föl egy olyan közhangulatot, amely méltatlan és igazságtalan színben tünteti fel országunkat, s amely egyre nagyobb károkat okoz hazánk gazdaságának és a magyar embereknek... Azt akarjuk, hogy a világ, benne Európa és az Amerikai Egyesült Államok népei is megértsék, nem óhajtunk mást, csak békében, egyetértésben, a demokrácia keretei között, másokat tisztelve szabadon élni...«

Most sincs másképp. Nem szabad, hogy Magyarországot is elsodorja a mesterségesen gerjesztett hisztéria és a káosz. Képesnek kell lennünk megvédelmezni a józan ész uralmát, mégpedig a szeretet és összefogás erejével.

Ezért kell, hogy holnap mindnyájan részt vegyünk a Békemeneten. Soha nem volt olyan nagy a tét, mint most: nem csupán Magyarország, egész Közép-Európa fejlődése, biztonsága forog kockán. Ezt írtuk hat évvel ezelőtt: »A Békemenet az összefogás diadala.« Az lesz most is, ha eljöttök mindannyian. 

Holnap délben a budai Bem szobornál találkozunk. A lengyelek már itt vannak. Gyere te is, mert Magyarországnak szüksége van rád!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/126590