Miért megyek ki a Békemenetre?

2018. március 14. 08:45

Apáti Bence
888.hu

Hazudhatnak bármit, jelenkorunk legfontosabb kérdése, hogy meg tudjuk-e őrizni a kultúránkat és az identitásunkat.

„Mert ez a kormány sem hibátlan, de például ennek a kormánynak köszönhetem, hogy Magyarország polgárai már csak röhögnek a Soros pénzén migránsokat cirógató ballib  propagandisták hazugságain. Földes András hazugságairól már mindenki tudhatja, hogy hazugságok. Pulitzer-emlékdíj ide, Pulitzer-emlékdíj oda, mindenki tudja, hogy a gyomorforgató propagandavideóit a német baloldal finanszírozza.

Ha ez a kormány nincs, a lipsi újságírók gond nélkül el tudták volna hitetni a néppel, hogy a migrációnál és a multikultinál nincs csodálatosabb dolog a világon, és hogy minden menekült keresztény, aleppói vagy damaszkuszi festőművész, emberi jogi aktivista, balettművész, agysebész, akik legkevesebb 8 diplomával rendelkeznek, középkorúak és magukkal vitték 3-4 ártatlan, csillogó szemű gyermeküket is a hosszú és fáradságos útra.

Ha nincs ez a kormány, soha a büdös életben nem derül ki, hogy egy szavuk sem volt igaz az ezt hazudó újságíróknak és NGO-knak.

Ha ez a kormány nem tesz azért, hogy legyen végre jobboldali szellemi agora, akkor nem derül ki soha, hogy olyan végzettség nélküli, analfabéta, katonakorú férfiak csörtettek át Európán, akik gond nélkül hagyták magukra gyerekeiket, feleségeiket. Olyanok, akik életükben nem hallottak még Szíriáról, és nem is háború sújtotta országból menekültek.

Ha ez a kormány nincs, soha nem derült volna ki – hisz a ballib őrkutyák állításukkal ellentétben nem az igazság és a szólásszabadság fölött őrködnek, hanem az ellenzéki narratívát erősítő propagandát terjesztik –, hogy ezek az emberek nem menekülnek, sokkal inkább támadnak. Újkori honfoglalók/népvándorlók.

Morvai Krisztina mondta a napokban: Bárhogy üvöltözhetik azt a hazugságot a Soros-propagandisták, hogy a migráció csak a kormány gumicsontja, a valóság az, hogy az Európai Parlamentben nincs olyan nap, ami ne a migrációról szólna.

Hazudhatnak bármit, jelenkorunk legfontosabb kérdése, hogy meg tudjuk-e őrizni a kultúránkat és az identitásunkat.

Ha ez a kormány nincs, ennek az ellenkezőjét is el tudták volna hitetni az emberekkel a hazánkat (el)árulók.”

 

 

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/126552