Elment vadászni

2018. március 13. 14:37

Johannes Thezeroth
Johannes Thezeroth

A hazai ellenzék fáradhatatlan sajtómunkásai az utóbbi néhány napban Semjén Zsolt „titkos” svédországi „luxusvadászatán” csüngenek.

„A hazai ellenzék fáradhatatlan sajtómunkásai az utóbbi néhány napban Semjén Zsolt »titkos« svédországi »luxusvadászatán« csüngenek. Pontosabban csüngenének nagyon, de valahogy az istennek se tudnak rendesen megkapaszkodni, hullanak vissza csücsöri szájukkal a roppant indulati vázszerkezethez, ahol viszont olyan rendkívül izgalmas és mérhetetlen leleplező erejű megállapítások teremnek, mint pl. Semjén Zsolt van, Semjén Zsolt megy a lábával, Semjén Zsolt vadász létére vadászik. Illetve a 24.hu tegnap mutatott még egy nagyon érdekes fotográfiát is, amelyen a bocskaiba bújt Semjén Zsolt lóháton ül, és ebbéli állapotában – most jön a csavar, jól figyeljünk – ott ül a ló hátán. – Az persze nem feltétlenül világos, hogy ezzel a képpel pontosan mi a túrót akartak, de hát azon a fertályon, ahol a Szent Korona olykor micisapkának neveztetik, a Szent Jobb meg oszló húscafatnak, nyilván egy magyaros ruhába öltözött Semjénnel is tudnak mit kezdeni.

A buflák nagy kéjjel túlbonyolított ügy a Magyar Nemzet gusztusos oldalain indult el, bizonyos Horváth Csaba László cikkeinek köszönhetően (áldassék a neve), mely cikkekben csuda dolgokat találni, de tényleg. Van itt kvázi minden – ötmilliós költség (mibű?), lopásrablás (aha!), temérdek széppel-jóval fölszerelt sarkköri luxushotel, óriási titkosság (még szerencse, hogy Horváth Cucunak nem állhatik útjába az ilyesmi!), hivatali hatalommal való gonosz luxusvisszaélés, Bambi ki történő lövése helikopáterből (de lóháton ám!) és fel történő lógatása ugyanezen ördögien brekegő helikopáterre a pöcsénél nyakánál fogva.” 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/126525

Ajánljuk még a témában