Le kell, és le fogjuk győzni Hollikot

2018. március 12. 16:56

Fekete-Győr András
Facebook

Egyikünk sem örülhet, amíg Hollik István vezet. Le kell, és le fogjuk győzni Hollikot, de egyedül nem fog menni.

„Tavaly novemberben óriási felháborodást váltott ki az, hogy V. kerületi lakosként és volt egyemtistaként, I. kerületi gimnazistaként a Budapest 01-es választókerületben indultam el. Egy hétig másról sem szólt Juhász Péter Facebook-oldala és az ellenzéki média, csak arról, hogy mit képzelek magamról, hogy »Juhász Péter körzetében« indulok. Pedig én polgári konzervatív neveltetéssel, volt Fidesz-szavazóként nem Juhász Péterrel, hanem a Fideszes Hollikkal szemben indulok. Ő az ellenfelem. 

Mindezzel együtt nagyra becsülöm Péter helyi munkásságát, a legutóbbi önkormányzati választásokon szavazatommal is támogattam erőfeszítéseiben. Ugyanakkor választóként nagyot csalódtam, amikor eldobta magától képviselői mandátumát, kollégaként pedig akkor, amikor az indulásomat követően azt írta ki, hogy »Állj be mögém András!«. Ezek szerintem nem voltak sem korrekt, sem alázatos cselekedetek. 
Ami viszont a propagandát illeti: takarodjon a politikustársaim, így Juhász Péter magánéletéből is! 

A tavaly novemberi média-nyomás és választói utálkozás egy lelkileg megterhelő időszak volt számomra fiatal, lelkes politikusként, mert amikor még a baráti környezetedben is megkérdőjeleződik a döntésed, akkor kétségek merülhetnek fel benned. De kitartottam a meggyőződésem mellett, és abban a hitben dolgoztunk tovább, hogy a szorgalom és a kemény munka előbb-utóbb eredményes lesz. 

Ma már jóval többen szavaznának nekem bizalmat, mint tavaly decemberben. Akkor 6%-on álltam, most 10%-on. Juhász Péter ma már csak 9%-on, Losonczy Pál (Jobbik) 8%-on. V Naszályi Márta (MSZP-P) és Csárdi Antal (LMP) valamivel nagyobb támogatottsággal bírnak. 
Egyikünk sem örülhet, amíg Hollik István vezet. Le kell, és le fogjuk győzni Hollikot, de egyedül nem fog menni. 

A kampány – ami egy új, friss szereplő számára mindig nagyobb lehetőség – pedig csak most indul be igazán. Nekünk, a Momentum-generációnak el kell érnünk, hogy a becsapottak és a politikai árvák is elmenjenek szavazni. Ők új gondolatokra, frissességre és hitelességre vágynak. Én ezen fogok dolgozni, és az utolsó napig nyitott maradok társaimmal az együttműködésre.

Köszönöm szépen az eddigi bizalmat, társaimnak pedig a lelkes munkát!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/126473