Gyurcsány, a pusztító

2018. március 9. 07:47

Gajdics Ottó
Magyar Idők

Ígérhetnek bármit, szemkilövetőkre nem szavazunk!

„Gyurcsány Ferenc ritkán mond igazat, akkor is mindig mentegetőznie kell miatta. Ma is a fülünkben csengenek elhíresült mondatai, amelyekben 2006 őszén bevallotta, hogy kormányzás helyett hazudtak reggel, éjjel meg este. (...)

A böszme tehát gyakorlatilag beismerte, hogy semmi más nem érdekli, csak Magyarország politikai stabilitásának megingatása, a kormányzóképesség megtörése, elhúzódó válsághelyzet kialakítása, vagyis olyan káosz előidézése, amelyben mint rendteremtő vitéz pattanhat majd elő, a teljes ellenzéket maga alá gyűrve. Ez pedig, ismerve nézeteit az Európai Egyesült Államokról, Magyarország végét jelentené. Ezért hergeli maradék táborát, ezért maffiázza le ellenfeleit, ezért kötne sunyi háttéralkut akár a Jobbikkal is, és ezért fenyeget mindenkit az ügyészektől kezdve a vállalkozókon át leginkább gyűlölt mumusáig, Orbán Viktorig. (...)

Most éppen az ország elkoptatott becsületét és tisztességét szerezné vissza nekünk szavakban az a balliberális társaság, amelyiknek legutóbbi, nyolcéves kártételét nyolc év megfeszített munkával is csak részben sikerült helyrehozni. Pedig elsősorban a saját eljátszott becsületüket és tisztességüket kellene keresgélniük, úgy idejük is kevesebb maradna az újabb pusztításra.

Egyébként pedig ígérhetnek bármit, szemkilövetőkre nem szavazunk!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/126302