Nagyot reccsent az ATV stúdiója Kunhalmi Ágnes kijelentésétől

2018. március 7. 21:23

A politikus épp arról beszélt, hogy ellenzékbe lehet küldeni a Fideszt.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke volt az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége szerda este. 

Úgy tűnt, a beszélgetés nem tartogat majd semmi különöset a nézők számára: a politikus Rónai Egonnal az interjú folyamán főleg az ellenzéki összefogás lehetőségeiről beszélt, különös tekintettel a Jobbikkal való viszonyra. Egyúttal elégedettségét fejezte ki afelől, hogy az LMP úgy döntött, leül tárgyalni az MSZP-Párbeszéd szövetséggel.

Kunhalmi az interjú vége felé éppen a budapesti Fidesz helyzetét ecsetelte: szerinte meg kellett változtatni a választási törvényt, hogy a kormánypárt meg tudja őrizni a fővárost, Budapest pedig „nem kér már a Fideszből, négy éve sem kért”. Hozzátette: 2014-ben sem kért az ország az Orbán-kormányból, mivel a szavazatok több mint 55%-át nem a Fideszre adták le.

Az interjú 10. percének elején azonban váratlan esemény zökkentette ki a szocialista politikust gondolatmenetéből: éppen arról beszélt, „most itt az esély, hogy elküldjük ellenzékbe a Fideszt”, mikor az ATV stúdiójában a háttérben valami hangos csattanással elborult.

Rónai Egon megnyugtatta Kunhalmit, nem történt semmi, ahogyan a mennyezet sem szakadt rá a fővárosi MSZP-elnökre. Kunhalmi még zavarában hozzátette: „nem szoktam általában olyat mondani, amitől leszakad a plafon”.

Ezután az interjú is gyorsan visszatért a normál kerékvágásba, és Kunhalmi – mintha mi sem történt volna – folytatta gondolatmenetét az ellenzéki összefogás kérdéseiről.

A teljes videó az alábbi linken tekinthető meg, az ominózus jelenet pedig 9:56-tól látható.

 

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/126239

Ajánljuk még a témában