Marx már Brüsszelben van

2018. március 6. 17:51

Megyeri Dávid
Magyar Idők

Szemrebbenés nélkül ítéli el a magyar kerítést, miközben görög miniszterként ő építtetett egy bazi nagyot a török határra.

„Dimitrisz Avramopulosz görög EB-tag nem kommunista érzelmű elvben – csak a gyakorlatban. A migrációért és az uniós belügyekért felelős biztos úgy viselkedik, mint egy hithű leninista. Szemrebbenés nélkül ítéli el a magyar kerítést, miközben görög miniszterként ő építtetett egy bazi nagyot a török határra. Fő apostola annak a világraszóló átverésnek, hogy a migráció megállíthatatlan és hasznos.

Figyelemre méltó, hogy a kommunista terminológia egyik legfundamentalistább hívókifejezését, a »történelmi szükségszerűséget« emlegette a brüsszeli inkvizíciós csúcsszervként működő állampolgári jogi, bel- és igazságügyi bizottságban, a LIBE-ben. Ezt csak meggyőződéses marxisták teszik.

Úgy fogalmazott: történelmi szükségszerűség a menekült- és bevándorlási helyzet kezelése, ezért az ENSZ migrációs csomagjának megalkotásakor a fenntarthatóságra, a felkészültségre és a megelőzésre kell törekedni. Ne ragadjunk le ott, hogy vajon milyen fenntarthatóságra gondolt a migrációs invázió kapcsán ez a félresikerült hellén hérosz.

Mindezek után nem kell külön ecsetelni, miért volna történelmi, sőt humanitárius, emberi jogi szükségszerűség, hogy bő egy év múlva a levitézlett retró ideológiák ügynökei, a szovjetek által pénzelt hatvannyolcas lázadáson nosztalgiá­zó szélsőbalos zombipolitikusok Mogherinitől Junckeren, Timmermanson át Avramopuloszig lelépjenek a porondról. Majd kiérdemelt helyükre, a süllyesztőbe kerüljenek, mint Martin Schulz, a bukott marxista SPD-Führer, volt EP-elnök a nyolc elemijével együtt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/126161