Csirizes liszt

2018. március 5. 06:23

Kiss Gergely
Magyar Idők

Arra kérem a tisztelt publikumot, hogy ne higgye el a szemfényvesztést, emlékezzen a leleplezett hazugságokra.

„Sok év telt el azóta, de a megbukott illuzionista és hasonszőrű társai újra elővették a csirizes lisztet. Még a Rodolfo-bűvésztáskájukat is előkotorták a padlásról, hogy leporolják. Olyan show-ra készülnek, amit David Copperfield is megirigyelne. Azt a mutatványt próbálják most mindenáron elhitetni a választókkal, hogy ők bizony le nem bontanák a határzárat, és szép hazánkat nem tennék a bevándorlók országává.

Arra kérem a tisztelt publikumot, hogy ne higgye el a szemfényvesztést. Emlékezzen a leleplezett hazugságokra, a rossz döntések tanulságaira. Emlékezzen, hogy a balliberális politikusok a regnálásuk idején hogyan gyakoroltak kegyet a multinacionális nagyvállalatokkal és a pénzügyi intézményekkel. Emlékezzen, hogy hányszor rohantak ki az elmúlt nyolc évben Brüsszelbe feljelenteni saját hazájukat. Amiben csak lehetett, mindig kiszolgálták a külföldi hatalmakat, és ezt akkor sem tennék másként, ha 2018-ban ismét kormányra kerülnének.

Már nem lenne fontos a csirizes liszt a szavazatok maximalizálására. Ami fontos lenne, az Brüsszel, az ENSZ és társaik, amelyek láthatóan mindenben megpróbálják győzelemre segíteni őket. Aztán jönne a számla, amit ki kell fizetni. Ők pedig annyira, de annyira demokraták, hogy a nemzetközi előírások előtt akkor is fejet hajtanak, ha az csorbítja hazánk szuverenitását. Így tűnne el a kerítés a határról, így vennénk át migránsok tömegeit, majd szépen így mondanánk búcsút mindannak, amit egyszer Magyarországnak hívtak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/126045

Ajánljuk még a témában