Soros lett Merkel veszte

2018. március 1. 06:58

Szikszai Péter
Magyar Idők

Az integráció totális kudarc, sőt, nem érdemes szépíteni: Németország egyes területein anarchia van.

„Két éve újévkor a Soros-szótárakkal érkezett muszlimok tömegesen molesztáltak nőket német nagyvárosokban, tavaly év végén pedig rendőrökre támadtak. A német állam sokadszor nem tudta megvédeni állampolgárait, de még saját rendőreit sem.

»Wir schaffen das« (Megoldjuk) – ígérte Merkel 2015-ben, miután újabb egymillió migránst szabadított rá országára. Kedden azonban a német kancellár az RTL-nek beismerte – amit a lakosság már rég tudott –, hogy Németországban párhuzamos társadalmak jöttek létre és számos no-go zóna alakult ki.

Vagyis nemhogy »nem oldották meg«, hanem katasztrofális helyzetet hoztak létre. Az integráció totális kudarc, sőt, nem érdemes szépíteni: Németország egyes területein anarchia van. Ezeket a helyeket különböző etnikumú maffiák osztották fel egymás között. Németország imázsa többé már nem a tisztaság vagy a precizitás, hanem a fejetlenség és a bűnözés.

Merkel beismerése azonban túl késői. A kancellár párhuzamos valóságába évek óta nem szűrődtek be a rossz hírek. Pedig még a vele szimpatizáló sajtó, a legnagyobb példányszámú bulvárlap, a Bild is arról írt már három éve, hogy egyre több a német gettó, egyes városrészekbe német polgárnak nem tanácsos hétvégi pikniket terveznie.

Egy 2016-os biztonságpolitikai tanulmány szerint negyven (!) olyan terület van Németországban, ahol a rendőrség még arra is csak katonai légi támogatással lenne hajlandó, hogy óvodásokat kísérjen át a zebrán.”

 

 

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/125888

Ajánljuk még a témában