Harcimenet

2018. február 28. 12:05

Honfoglalás 2000 Egyesület
OS-MTI

A civil szervezet örül, hogy sokadik kérése, felszólítása megértésre talált: lesz végre Békemenet, és csillapodik a sorosozás.

„HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: HARCIMENET

A civil szervezet örül, hogy sokadik kérése, felszólítása megértésre talált: lesz végre Békemenet, és csillapodik a sorosozás. A miniszterelnök úr bizonyára az alkalomhoz méltó, lelkesítő ünnepi beszédet fog mondani és beszél eredményeinkről.  De kérjük: egy határozott fellépésű személy (képviselő, kormánytisztviselő, politikus) beszéljen a Brüsszelben országunk ellen uszítókról, és sorolja fel az ellenzék bűneit, korrupciós botrányait. Fizessék vissza az ellopott metró¬-milliárdokat, és egyebeket, mert a jelenős összeget nyugdíj-kiegészítésre, a kiskeresetűek, a vidékiek, a munkások, a cigányok  megsegítésére akarjuk fordítani. Április 9-én, győzelmünk után, kezdődjön vizsgálat, a tolvajokat vegyék őrizetbe, a bűnüldözés, az igazságszolgáltatás terén pedig – ahol indokolt – legyenek személyi változások. Nem védekeznünk kell az alaptalan vádak miatt, hanem aktív, offenzív politikát kell folytatnunk!

Sajnálatos: a civil szervezetek mellőzöttek, nem kapnak lehetőséget, hogy kifejtsék véleményüket, igaz, a legtöbb megszűnt vagy hallgat. A Honfoglalás 2000 az egyetlen aktív szervezet: tájékoztat (Pannonpuli) előadásokat tart, nyilatkozik, ha szükséges tüntet. Gyertyagyújtás, jámbor kereszténységünk hangoztatása és melldöngető magyarkodás helyett határozott fellépésre van szükség. Nem Békemenetre, Harcimenetre készüljünk március 15-én. 

Honfoglalás 2000 Egyesület – Pannonpuli.hu”

(OS-MTI)

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/125842

Ajánljuk még a témában