Az ellenzék nem győzött Hódmezővásárhelyen

2018. február 27. 20:30

Görgényi Tamás
888

Azt ünneplik, hogy egy vidéki kisvárosban bebújtak egy független jelölt szoknyája mögé, mint a pisis gyerekek?

„Az ellenzéki pártok elbújtak egy független jelölt szoknyája mögé. Jól tudták, hogy saját nevükkel nem nyerhetnek Hódmezővásárhelyen sem, ahogy másutt sem. Nem merik felvállalni saját magukat. Saját magukat vállalhatatlannak tartják. Mit jelent ez? Gyávák és reményvesztettek. Alkalmatlannak és esélytelennek tartják magukat.

Azt akarták demonstrálni ország-világnak, hogy mégis esélyesek, de valójában arra hívták fel a figyelmet, hogy maguk sem hiszik, hogy lenne esélyük. Szánalmasabbak, mint valaha.

Országgyűlési választást akarnak nyerni a bokorban elbújva? A bokorban elbújva akarnak vezetni egy országot?

Megint bebizonyították, hogy hiába költi rájuk Soros és Simicska a világ minden pénzét, ezek a törpék esélytelenek, alkalmatlanok, reménytelen helyzetben vannak és ezt ők maguk is így gondolják.

Azt ünneplik, hogy egy vidéki kisvárosban bebújtak egy független jelölt szoknyája mögé, mint a pisis gyerekek? Fantomjelöltek mögé bújva akarnak országgyűlési választást nyerni? Burkába öltözve?

Azok akarják képviselni a magyar embereket a parlamentben, Európában, Brüsszelben, akik nem mernek az emberek elé kiállni, mert tudják, hogy elzavarnák, jobb esetben kiröhögnék őket?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/125820

Ajánljuk még a témában