Nem lesz monstrum a szigeten

Tarlós István: Nem épül 9 emeletes stadion a Margitszigeten

2018. február 22. 12:11
Nem fog megépülni a hatalmas stadion a szigeten – nyilatkozta a főpolgármester.

Nem tetszik tarlós Istvánnak, hogy kedden törvény született arról, hogy kilenc emelet magas teniszstadion épül a Margitsziget közepén – írja az Index.

A főpolgármester azt mondta az Indexnek: „Kedd este tudtam meg, hogy egy ilyen törvény született, és azonnal beszéltem a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjével, valamint két miniszterrel”. Egyikükkel, Rogán Antallal abban maradtak, hogy teljes félreértés szülte azt a jogszabályt, amit kedden a parlament elfogadott.

A „Hungarian Open ATP Word Tour tenisztorna megrendezéséhez szükséges létesítményfejlesztésről” szóló törvény egy 26 méter magas teniszstadion építéséről rendelkezik. 

Tarlós István kijelentette, hogy épülhet teniszstadion Margitszigeten, de nem olyan és nem úgy, mint a ahogy a törvényben szerepel. Elmondta, hogy megegyeztek a kormány képviselőivel, és nem hajtják végre a törvényt ebben a formában. 

Tarlós István úgy véli, nem lehetséges, hogy a tervezett teniszcentrum esetében mindenféle hatósági engedélyezést figyelmen kívül hagyjanak, azért sem, mert a Margitsziget árvízvédelmi szempontból a város egyik legveszélyeztetettebb területe.

 

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vedd már észre, ironizál, hogy az általa elképzelt "tipikus jobboldali" által használt szlogeneket veszi elő. Ami persze csak a baloldali karikatúrája a tipikus jobboldalinak. Nyilvánvalóan nem akar párbeszédet, csak provokálni akar, és még mindig sokan bedőlnek neki. Próbából kivettem a tiltását, ha már ennyien írnak neki, hátha érvel, de nem, csak tankönyvi trollt prezentálja.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés