Ellenzéki vákuumcsapda

2018. február 22. 07:07

Lovas István
Magyar Hírlap

E buborékteremtők valamit nagyon nem értenek: a valóság fikció fölötti uralmának fontosságát a választók óriási többsége szemé­ben. Nem értik, hogy a választóknak a tényleges rezsicsökkentés tényleges rezsicsökkenés.

„És persze a válasz is: mert ezek a magyarok birkák. Hogy ugyanezen magyar »birkák« puszta kézzel miért mertek felvonulni a viperás, gumilövedékes gyurcsányi, vadállati fellépésre ösztökélt rendőrséggel szemben, az persze ilyenkor nem érdekes. E buborékteremtők valamit nagyon nem értenek: a valóság fikció fölötti uralmának fontosságát a választók óriási többsége szemé­ben. Nem értik, hogy a választóknak a tényleges rezsicsökkentés tényleges rezsicsökkenés.

Nem értik, hogy a tavalyi, 2002 óta példátlan, tizenhárom százalékos bruttó keresetnövekedés, a várható, négy százalék körüli éves GDP-növekedés, az államadósság csökkenése akkor is az marad, ha buborékgyártó balliberális »szakértőik« egytől egyig elmagyarázzák, a fizetésnövekedés az fizetéscsökkenés. Miközben szerintük a hárommillió koldus országából eljutottunk a négymillió koldus és nyomoronc országába; hogy a rezsicsökkentés az rezsinövelés, az adósságállomány csökkenése az az adósságállomány növelése, és hogy amúgy is mindent, de mindent az Európai Unió nagylelkűségének, az általános globális konjunktúrának, az időjárásnak meg a sarkon talált mannának köszönhetünk.

Mint ahogyan vákuumcsapdájukban vergődve kilencvenkilenc százalékos médiadiktatúráról beszélnek, miközben az ezt állítók szó szerint okádják hazugságaikat a számukra nyitva álló ellenzéki televíziós, internetes, napi, heti stb. médiafórumokon, azt követelve, hogy ugyanazt a valóságidegen világot ordítsák, trombitálják egyre fogyó híveik fülébe.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/125518

Ajánljuk még a témában