Luxemburgiakat sohasem fogadnánk be!

2018. február 21. 15:24

Honfoglalás 2000 Egyesület
MTI-OS

Kivárjuk, míg feloszlik az EU, Luxemburgból pedig iszlám állam lesz.

„A civil szervezet, levélben tiltakozott Luxemburg bécsi nagykövetségénél, mert J. Asselborn, külügyminiszter megfenyegette Magyarországot a Soros-törvény miatt. Az Unió aktiválja a 7. cikkelyt, ha pedig a magyar kormány nem fogadja el az Uniós elveket, annak az uniós tagság lehet az ára – nyilatkozta a külügyér. 

Magyarország visszautasítja a miniszter szavait, a fenyegetést pedig figyelem kívül hagyja! Luxemburg adóparadicsom: ebben az országban rejtik el pénzüket, a tolvajok, adócsalók – saját hazájukat is meglopva. Egy olyan ország, amelyik cinkos módon összejátszik bűnözőkkel, nem beszélhet jó erkölcsről, európai értékekről, nem oktathat ki másokat! 

Magyarország nem ismeri el a Benelux államok primátusát, mert gyarmattartóként kizsákmányolták, gyilkolták Afrika őslakosságát, túszul ejtették a gyermekeket – így zsarolták a szülőket, hogy nagyobb munkateljesítményt facsarjanak ki belőlük az ültetvényeken. Ezek az országok tegyék jóvá bűneiket: fogadják be a szerencsétlen embereket, ne küldjék hozzánk a migránsok ezreit. Mi nem azonosulunk olyan európaiakkal, akiknek vér tapad a kezeikhez.

Magyarországot nem lehet kizárni az EU-ból, nem fogunk kilépni a közösségből. Kivárjuk, míg feloszlik az EU, Luxemburgból pedig iszlám állam lesz. De, luxemburgiakat sohasem fogadnánk be!”

MTI Országos Sajtószolgálat

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/125495

Ajánljuk még a témában