Ütné-verné a rendszert: hologramon üzent a Momentum-elnök

2018. február 18. 08:44

„Ütni-verni a rendszert, amíg össze nem roppan. Van még 50 nap. Van választás. Van remény. Gyertek velünk!” – üzente hologramon Fekete-Győr András, a Momentum elnöke a párt választási rendezvényén.

Csak egy új politikai generáció adhat reményt – mondta Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke pártja kampánynyitóján szombat este Szegeden, amelyet a fővárosban kivetítőn lehetett követni. 

Egy közel 2 milliós generáció lett „politikai árva”. „Mi vagyunk minden harmadik munkavállaló” – mondta az ellenzéki politikus.A becsapott választópolgároknak elege van, meg kell haladni a régi rossz politikai beidegződéseket. Ez a rendszer nem vállal felelősséget - tette hozzá a pártelnök.

A mi generációnk számára a legnagyobb a tét, ha így megy tovább, „végérvényesen szétszóródunk a világban” – jegyezte meg Fekete-Győr András. A politikus szerint a parlamenti ellenzék is felelős azért, hogy ide jutott az ország, miközben ők nyolc év alatt 11 milliárd forintos állami támogatásban részesültek. 

A Momentum mindent meg fog tenni a kormányváltásért. „Rajtunk nem fog múlni” – hangsúlyozta a párt elnöke. Szakértőkre hivatkozva azt mondta, hogy a Momentum választási programja a legjobb, de mozgalmi programmal is készül a párt egy agresszív ellenzéki politikára. „Ütni-verni a rendszert, amíg össze nem roppan” – hangoztatta az ellenzéki politikus. „Van még 50 nap. Van választás. Van remény. Gyertek velünk!” – zárta szónoklatát a Momentum elnöke. 

Fekete-Győr András Szegeden elmondott kampánynyitóját Budapesten az Ajtósi Dürer sori rendezvényközpontban mintegy másfél száz érdeklődő, valamint a sajtó képviselői kivetítőn nézték, hallgatták. 

Nagy Károly, a Tizenx, a Momentum ifjúsági szervezetének nemrég megválasztott elnöke a budapesti kampánynyitón arról beszélt: a politikai elit cserben hagyta az országot, a fiatal generáció nem várhat másoktól változást, magának kell cselekednie. „Elavult oktatási rendszer felesleges terheitől nyögő diákok, külföldre kényszerült skype-unokák várják a változást, hogy ne kelljen elmenni, hogy érdemes legyen hazajönni” – mondta az ifjú politikus.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/125305

Ajánljuk még a témában