Szél Bernadett: Orbán évértékelője egy másik Magyarországról szólt

2018. február 18. 19:19

Az LMP úgy látja: a magyar emberek egyre többet dolgoznak és egyre kevesebbet keresnek.

Orbán Viktor évértékelője egy másik Magyarországról szólt – reagált a Lehet Más a Politika (LMP) miniszterelnök-jelöltje vasárnap a közösségi oldalán közzétett videóban a miniszterelnök beszédére.

Szél Bernadett hozzátette: a beszéd egy olyan Magyarországról szólt, ahol a legfontosabb kérdés, vajon megmarad-e egy olyan kerítés, amit senki sem akar lebontani, és ahol a kormány „megmentette a devizahiteleseket”. Mindezt úgy mondja a miniszterelnök, hogy ma is több tízezer család retteg a kilakoltatástól – fűzte hozzá.

Orbán Viktor szerint aki ma többet dolgozik, az többet is keres, ezzel szemben a valóságban a magyar emberek egyre többet dolgoznak és egyre kevesebbet keresnek – mondta az ellenzéki politikus. Úgy fogalmazott: Magyarországon a valóság harcol a propagandával, Orbán Viktor a problémákat nem megoldani, hanem letagadni akarja.

„Nincs két Magyarország, egy Magyarország van” – jelentette ki Szél Bernadett, hangsúlyozva, azonnali, radikális béremelésre van szükség, mert ha ez elmarad, és nem épít Orbán Viktor a nyugati határra is egy kerítést, lassan kiürül az ország. Az LMP-s politikus szerint Magyarországon sokkal nagyobb támogatást kellene adni a családoknak, növelni kellene a nyugdíjakat, a pénzt az oktatásban és az egészségügybe kellene tenni.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/125324

Ajánljuk még a témában